torsdag 7. november 2013

Hei og hopp

Det ble brått slutt etter funnet av Buddha...
Vet du forresten at Buddha aldri skal se deg naken? Vel, da bør den vel strengt tatt ikke stå på badet. Fryktelig urutinert!!
Nå er den flyttet - flere ganger. Nå i stuen, der er det foreløpig trygt ;)Ja, hei alle sammen som fortsatt stikker hodet innom. Utrolig hyggelig å se at jeg fortsatt har besøkende :)
Det bare stoppet med Buddha - jeg hadde plutselig ikke noe mer å komme med! Jeg er så imponert over andre bloggere som kommer med det ene interiør-tipset etter det andre... og jeg opplevde at det bare sto stille hos meg. Maktet ikke rydde bort rotet på benken for å ta bilde av en lysestake... om dere skjønner :)) 
Vet egentlig ikke om jeg har så mye fornuftig å komme nå heller... Huset står der det alltid har stått , livet går sin gang - med noen små endringer som er utrolig bra. Livet er egentlig ganske godt å leve :) Hverdagslykke kaller man det - tar vare på den...

Er det noe nytt da? Noe jeg har presset inn i huset i det siste...
Min kjære vinballong - som alle andre har  (Ja, jeg blir påvirket). Men min har en rusten kurv rundt - det er litt annerledes eller?


Jeg vil ha en viiinballongggg....


Denne fikk jeg av kusinen min... Tenk det - fikk!! Men jeg må ærlig innrømme at den ble smuglet inn en helg Mr T ikke var hjemme.  Så sto den bare der,  en søndag kveld liksom... med lys tredd nedi og jeg ventet meg bare "Nei nei nei", men altså denne mannen, denne herlige mannen... Han bare smilte og sa "det gjorde seg med den kurven, da". Ble så tatt på senga. Helt uventet reaksjon... DEN likte han, ja. Så nå er jeg i gang med prosjekt nummer 2 - en litt mindre. Vi får se. Ofte er det greit med en, men ikke hundre - noe jeg ikke alltid forstår. 

Ellers fryder jeg meg over mer tid med lille M. Hun blir så fort stor, har egne meninger så det holder og begynner å vise litt glad-i-å-pusle-trekk som mammaen :) Hun elsker å tegne, som meg og hva er vel ikke mer koselig enn å tegne sammen :)) 


Team M & mamma


Bryllupsplanleggingen er i gang. Ikke veldig effektivt, men vi er absolutt i gang. Prøver å planlegge litt bryllupsinvitasjoner, men vi er fortsatt litt usikre på hvordan vi vil ha det :)) Tenker faktisk at jeg skal lage de selv... og da bør man jo snart begynne.


Tegnet av meg til verdens beste kjæreste. Ikke stjel den, da blir det bråk :)


Jeg blir i alle fall lykkelig av å tenke på at jeg skal gifte meg med verdens beste og snilleste mann. En som "had me at hello".

Klem fra meg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar