mandag 10. september 2012

Pakker og pakker...

Jeg pakker for fullt og lille M følger ivrig med, men skulle nok helst ha sittet i en boks med masse silkepapir... Foreløpig fungerer det slik at jeg pakker inn og legger det i store stabler, før eskene merkes... mens lille M pakker opp og river i stykker. To steg frem, tre tilbake ;)) Men det er kos likevel.




Lille M har oppdaget at verden er et artigere sted stående :)) og heiser seg opp over alt, noe som er en stor framgang fra forrige uke... Det er klart at det blir litt ekstra å følge med på, men man kan liksom ikke be den skjønne lille skatten om å leke spedbarn til vi har flyttet heller :)) Så det hører med. 

Det har vært en super effektiv morgen og jeg fikk gjort alt på to do lista mi før klokken rakk å slå 10.00 :)) Ja, bortsett fra å lage pølsegrateng og kjøre storesøster til/fra håndballtrening... Litt vanskelig å få det gjort før 10 :)))) Lille M ligger utmattet i sengen igjen - sliten av mammaen sin <3


Fin mandag til dere!!

Klem fra meg

2 kommentarer:

  1. Hei! Måtte innom her og titte igjen.Ser du er i gang med pakking og flytting. Vi flyttet også da lillebror her i huset var på krype, krabbe og på nippet til å reise seg opp-stadiet.. Neimen ikke lett å pakke og vaske og styre og ordne. Var også ekstremt effektiv i den perioden.. Filmet småklipp fra en hel dag barselpermisjon med flytting på agendaen. Har bare sett på den en gang, og kan ikke fatte at jeg gjorde alt det der på under en dag.. At mammaperm er café og sus og dus er ikke akkurat hele sannheten..hehe.

    Mener jeg husker fra et av de første innleggene jeg kikket på her, at du var i gang med Skappel-genseren? Er du veldig vant til å strikke, og er du ferdig? Tenker på å ha det som høst-prosjekt, men jeg er virkelig innmari dårlig på å strikke...hehe.. Så nøler litt.. :)

    Masse lykke til videre med flytting og nytt hus. Følger med! :) Klem fra Linda!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jo, men Linda - vi er vel i overkant dyktige på å ha mange baller i lufta, sånn fra før av, mener jeg ;)) He, he!
      Nei, helt ærlig synes jeg det er utrolig hva man får til med en arm...

      Du, den Skappel-genseren er virkelig ikke noe problem. Nå skal ikke jeg skryte på meg noe som helst, for jeg begynte å strikke, men måtte ganske snart legge den fra meg pga alt som skjer... men jeg tror ganske sikkert at jeg får den ferdig helt selv. Enkel oppskrift.... og jeg har mest erfaring med å strikke gensere til Barbie liksom ;)
      Kjør på, Linda!!

      Stor klem til deg <3

      Slett