lørdag 6. oktober 2012

Kan man ha en ku i stua?

Det virker som det bare er jeg som mener at man kan ha en ku i stua... men det er ikke en hvilken som helst ku...




Det er den herligste kua, malt av Gunilla Holm, kjøpt på et galleri i Lillehammer for mange år siden.... med knall rosa bakgrunn... For penger jeg egentlig ikke hadde...


Bildet skulle være med i en utstilling, men eieren hadde ikke rukket å henge det opp enda, så det sto på gulvet, delvis skjult bak et annet bilde..., men jeg så det. Må jo ha vært det rosa som fanget meg - og jeg bare visste...at om jeg skulle ha ett ordentlig maleri i mitt liv, så skulle det bli dette.

Nok en gang var det pappa som reiste av sted et par dager senere og klarte akkurat å få det inn i bilen... Tror han sa noe som "hva skal du med en ku, da?"... men også han kjenner datteren sin... Han vet hun har bestemt seg :)




Nå betyr bildet enda mer for meg... Det har vært med meg på livets opp- og nedturer... Fra jeg flyttet første gangen... til jeg pakket sakene mine og ble alene....  Det symboliserer styrke for meg - at man kan stå i det og begynne på nytt... - og at man blir veldig lykkelig igjen.




Nå har det kommet frem til endestasjonen :) Her skal kua få finne roen...
Mr. T jubler ikke, men han har akseptert det  - Det er derfor han er den beste i verden <3


Klem fra meg

1 kommentar:

  1. Fin ku synes jeg :-) den fortjener helt klart en plass på veggen! Vi har jo hjorter, elger, ugler, ulver og andre dyr på både bilder, sengetøy , pynteputer og kjøkkenhåndkler, så hvorfor ikke en ku?! Kansje ha et matchende kuskinnsteppe på gulvet hadde gjort seg også ;-) God lørdag kjære du <3

    SvarSlett