torsdag 30. august 2012

Trening...trallalla

For 2 år siden var jeg i mitt livs beste form...
I dag er jeg en pudding... men en ganske lykkelig pudding, da :)

Det betyr likevel ikke at jeg har lyst til å forbli en pudding, for jeg vet hvor utrolig deilig det er å pushe seg selv, bli fullstendig utmattet og kjenne at kroppen yter max...
Jeg vet også at veien dit er noe dritt... :))




Første steg mot bedre form -  et par nye løpesko, som bare oser "kul"....
Jeg kan gjerne bruke et par dager til, bare sånn for å se på de og tenke at disse skoene skal ta meg til nye høyder.. ha ha.... men jeg og skoene klarer ikke det alene....


KOM I FORM med Yngvar

Yngvar skal hjelpe meg :)) 
Ja, altså ikke personlig - I wish - men jeg skal følge boka hans og som han skriver selv; "Følgjer du boka, kjem du i form på sju veker. Enkelt og greit". 
Det betyr ikke at det er enkelt og greit i sju uker - du skal pese i sju uker altså.... eller jeg skal pese i sju uker - sukk.


Kilde: KOM I FORM med Yngvar

Yngvar er ærlig og det liker jeg. "...trening er ikke GØY når du er i dårlig form"... og det er slett ikke sikkert at jeg vil få en kropp som Angelina Jolie selv om jeg trener... OKayyyy- da vet jeg det ;)) 

Alt ligger til rette, så det er jo egentlig bare å bite i det sure eple og begynne... Men det er kontrakter og greier i boka - jeg skal love Yngvar på tro og ære at jeg gjør som jeg skal, liksom... i 7 uker... og siden jeg ikke kan lyve for Yngvar, har jeg bestemt meg for å begynne på mandag... Det er alltid godt å begynne med noe på en mandag :))

 "Frå no av" - altså fra mandag for meg - "skal du sjå på trening som ein eksamen eller som å gå på jobb ein dårlig dag. Du berre gjer det. Fordi du må."


"Køyr på og ikkje sjå deg tilbake"


Så hvis dere ser en sliten klut på veien, som har fokuset rett frem, pesende... men med sinnsykt kule sko... Ja, da er det meg :)) Fint hvis dere heier!!!


Klem fra meg <3




2 kommentarer:

  1. Haha!! Så utrolig bra:D Jeg heier på deg jeg vet du! Alt går når skoene er perfekte;)

    SvarSlett